22.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Κυρίαρχο Μητσοτάκη δείχνει μεγάλη μετεκλογική δημοσκόπηση της Marc

Ημερομηνία:

Για την κυβέρνηση, τις προσδοκίες που έχουν απ’ αυτήν αλλά και για το εάν θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της απαντούν οι πολίτες σε μεγάλη μετεκλογική δημοσκόπηση της MARC.

Η έρευνα δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη κυβερνητική απήχηση με το 49% των ερωτηθέντων να θεωρεί ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Αναλυτικά τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας: 

  • Το 71% έχει θετική γνώμη για την κυβέρνηση
  • Το 49% λέει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα
  • Το 80% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.
  • Το 42% λέει ότι η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες τους

Στην πρόθεση ψήφου της έρευνας που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» η ΝΔ συγκεντρώνει 41,8% και ακολουθούν: ΣΥΡΙΖΑ 25,9%, ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 6,7%, ΚΚΕ 5,3%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3%, ΜέΡΑ 25, 3,0%.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθημερινά express δρομολόγια χωρίς στάσεις στη γραμμή Χανιά-Ηράκλειο

Η ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου ΑΕ, σε στενή και διαχρονική...

ΒΟΑΚ: Ασθενοφόρο εξετράπη της πορείας του ενώ μετέφερε ασθενή από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον ΒΟΑΚ,...

Σκάφος με τέσσερις Βρετανούς προσάραξε κοντά στη μαρίνα Ρεθύμνου

Περιστατικό προσάραξης σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη θαλάσσια...