Εντοπίστηκαν, προχθές το απόγευμα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 6 κιλά και 976 γραμμάρια κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση, της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου.
Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος του παραπάνω Δήμου, συνολικά 6 κιλά και 976 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ενεργούνται έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η προανάκριση, συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.