21.5 C
Chania
Τρίτη, 30 Ιουνίου, 2026

O Δήμος Χανίων και η Ομάδα Εθελοντών Περιβάλλοντος: Στην Εκστρατεία «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2012»

Ημερομηνία:

O Δήμος Χανίων και η Ομάδα εθελοντών Περιβάλλοντος του Δήμου συμμετέχουν ενεργά φέτος στην Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών Ακτών, Βυθού και άλλων Φυσικών Περιοχών «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ», η οποία πραγματοποιείται από 1 έως 31 Μαΐου 2012 και συντονίζεται από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙOΣ SOS για 17η συνεχή χρονιά.

Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί στο Δήμο Χανίων το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα  18:30 και περιλαμβάνει καθαρισμό της ακτής από το πρώην Ξενοδοχείο «Ξενία» μέχρι και την παραλία της Νέας Χώρας. Σημείο συνάντησης είναι η πλατεία Τάλω.

Ο Δήμος Χανίων καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» για να καθαρίσουμε ακόμη περισσότερες φυσικές περιοχές του Δήμου μας και να στείλουμε το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια προσωπικά υπεύθυνη στάση, που ενδυναμώνει το ρόλο και τα δικαιώματά μας ως πολιτών.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια του Ο.Α.Κ. για τον αδόκητο χαμό της Άννας Λειψάκη

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης εκφράζει συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό της Άννας Λειψάκη. Θλίψη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Άρη Παπαδογιάννη για την οικογένεια του πρώην Αντιδημάρχου Χανίων.

Πολάκης: Η Νέα Κυδωνία εξισώνεται αναίτια με Μύκονο και Σαντορίνη στο νέο χωροταξικό για τον τουρισμό

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού, καταγγέλλοντας ότι η Νέα Κυδωνία εξισώνεται αναίτια με Μύκονο.

Με επιτυχία η πεζοπορική διαδρομή στο Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά – Νέες δράσεις το φθινόπωρο

Επιτυχημένη πεζοπορική διαδρομή στο Κολυμπάρι από τον Δήμο Πλατανιά. Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν καταφύγια Γερμανικής Κατοχής, τη Μονή Γωνιάς και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης. Νέες δράσεις το φθινόπωρο.

Μαμουλάκης: «0-5 το σκορ από τις Βρυξέλλες για τους αγρότες» – Πέντε συνεχόμενες ήττες σε χρηματοδοτήσεις καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει πέντε διαδοχικές ήττες της Ελλάδας στην ΕΕ με περικοπές χρηματοδοτήσεων για αγρότες. Κριτική στον Μαργαρίτη Σχοινά για απώλειες 300 εκ. ευρώ σε βιολογικά και ακυρώσεις προγραμμάτων.