15.4 C
Chania
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026

O Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ είπε Μητσοτάκης και έπεσαν τα φώτα στον ΣΚΑΪ. Μόνο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έμεινε φωτεινός – “Δε θα το ξαναπώ”, λέει

Ημερομηνία:

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», καθώς την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Ζαχαριάδης… έσβησαν τα φώτα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε μόλις αναφερθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν έπεσε «μαύρο» στο πλατό.

Φώτα είχε μόνο ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ωστόσο βρισκόταν σε άλλο στούντιο.

Το περιστατικό προκάλεσε γέλια στο πάνελ.

«Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τη Μαρία Αναστασοπούλου να σχολιάζει «Μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε».

«Γουρλίδικο θα είναι», είπε ο Δημήτρης Καιρίδης.

«Μας έτυχε και αυτό» είπε γελώντας και ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω» είπε χαριτολογώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αντέδρασε επίσης με χιούμορ: «Ήταν σύνθετο, μιλούσατε για Μητσοτάκη εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ, και έπεσε μαύρο και στους δύο. Σας το ξαναλέω, ΠΑΣΟΚ» είπε.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν δύο Χανιώτες για παράνομο οπλισμό και υπόθαλψη μετά από άσκοπους πυροβολισμούς σε κοινωνική εκδήλωση

Συνελήφθησαν δύο Χανιώτες 73 και 37 ετών για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία. Κατασχέθηκαν πιστόλι, 133 κάλυκες και 100 φυσίγγια.

Ρέθυμνο: Η Παιδική Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26 ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους

Η Παιδική Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2026 ξεκίνησε τις εκδηλώσεις κορύφωσης στο Ρέθυμνο. Εκατοντάδες παιδιά παρέλασαν με γονείς στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, ενώ Ρωρώ και Μάγος Τετέλο ξεσήκωσαν το κοινό.

Μαγική νύχτα στο Ρέθυμνο: Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεσήκωσαν την πόλη στην Νυχτερινή Παρέλαση

Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεσήκωσαν το Ρέθυμνο στη Νυχτερινή Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού '26. Γρηγόρης Σαμόλης, λαμπερά άρματα και μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα στην Παλιά Πόλη.