21.8 C
Chania
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

O Μαμουλάκης στήριζε Τσακαλώτο αλλά τώρα θα ψηφίσει Κασσελάκη: Το εξαιρετικό του χάρισμα ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη εξέφρασε ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος στον πρώτο γύρο των εκλογών ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε ταχθεί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα ο υποψήφιος πρόεδρος θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες με τους οποίους θα προχωρήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Μαμουλάκης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλοίο που ναυπηγείται εν πλω», αναφέροντας ότι στη μεγάλη συμμετοχή συνετέλεσε και η παρουσία του Στ. Κασσελάκη στη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας του κόμματος.

«Επικοινωνία χωρίς πολιτική και το αντίστροφο δεν υπάρχει», επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος» ανέφερε.

Μάλιστα, τόνισε ότι καλό θα ήταν να γίνει αποδοχή του αποτελέσματος του α’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για να μην υπάρχουν τριβές μεταξύ στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματος.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο για όπλα, ναρκωτικά και κλοπές

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο: 21χρονος με 215 φυσίγγια στα Χανιά, 29χρονος με ναρκωτικά στο Ηράκλειο και 20χρονος για κλοπές ηλεκτρικών πατινιών στο Ρέθυμνο.

Περιφέρεια Κρήτης σε διαδραστικό εργαστήριο για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό στη Σαρδηνία

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο εργαστήριο NaTour4CChange στη Σαρδηνία για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό. Φυσικές λύσεις για παράκτιους προορισμούς.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Καταγγελία για ελλείψεις στην παιδική προστασία και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει ελλείψεις στην παιδική προστασία, την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών μέσω ΕΣΠΑ και την υποστελέχωση δομών στο νησί.

Άσκηση μείζονος ατυχήματος στη Σούδα με τη συμμετοχή των Σωμάτων Ασφαλείας

Σε κατάσταση προγραμματισμένου συναγερμού θα βρεθεί η περιοχή της...