O Πολάκης κατηγόρησε τον Βολουδάκη ότι διόρισε τη γυναίκα του στο δημόσιο αλλά ο Βολουδάκης λέει ότι διορίστηκε πριν καν… γνωριστούνε

Κανένα σχόλιο

Επί του προσωπικου έκανε επίθεση, εις βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Με αναφορά του σε εκπομπή του Super Fm 89,6 και όπως ανέφερε το zarpa.gr, επικαλούμενος “διασταυρωμένες πληροφορίες από δημοσιογράφους της Αθήνας” είπε:

«Είναι προκλητικό να σου μιλάνε για νεοφιλελευθερισμό, ιδιωτικό τομέα και για ελεύθερη αγορά, όμως να κάνουν ότι μπορούν για να «τρουπώσουν» σε θέσεις με παχυλούς μισθούς και… έξοδα κίνησης σε ανώνυμη εταιρεία του δημοσίου.

"Sponsored links"

Αν το είχα κάνει εγώ και η σύζυγός μου, μερικοί δημοσιογράφοι θα με είχαν… κατακρεουργήσει. Είναι ηθικής τάξεως ζήτημα που σηκώνει και ερώτηση στη Βουλή.»

Ο Μανούσος Βολουδάκης έσπευσε άμεσα να απαντήσει δημοσίως τονίζοντας ότι η σύζυγός του διορίστηκε με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ to 2005, δηλαδή, πριν καν γνωριστούν μεταξύ τους.

Σημειώνει επίσης ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν απολύτως αξιοκρατική ενώ έδωσε βαρύτητα στο γεγονός ότι έχει δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό.

Διαβάστε την απάντησή του:

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής ραδιοφωνικής σας εκπομπής, ο Παύλος Πολάκης επεχείρησε να ασκήσει πολιτική με υπονοούμενα.

Επειδή όμως στην πολιτική δε χωράνε μισόλογα, σας δηλώνω ότι στη δική μου σύζυγο αναφερόταν μιλώντας για “σύζυγο Χανιώτη βουλευτή” και όχι στη σύζυγο του Βασίλη Διγαλάκη.

Παρέλειψε όμως να αναφέρει μερικές “λεπτομέρειες”:

Η σύζυγός μου προσλήφθηκε στο δημόσιο με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2005, όταν ούτε καν τη γνώριζα.

Διαθέτει πτυχίο Νομικής από το ΑΠΘ, δυο μεταπτυχιακά από το Βέλγιο (Universite Libre de Bruxelles, Ιnstitute d’Etudes Europeennes), διδακτορικό από το ΑΠΘ και μιλά τρεις ξένες γλώσσες. Πέραν των τυπικών της προσόντων, διαθέτει μακρά επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς δικαίου, μεταξύ των οποίων και στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων.

"Sponsored links"

Το αντικείμενο αυτό μάλιστα το έχει διδάξει σε σειρά σεμιναρίων για δημοσίους υπαλλήλους στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. (Επελέγη για το έργο αυτό επί των ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ).

Ως νομική σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., επελέγη από τη Διοίκηση της Εταιρείας λόγω ακριβώς αυτών των προσόντων, της αποδεδειγμένης εμπειρίας και της αξιοσύνης της. Να σημειώσω ότι η διαδικασία επιλογής, είναι ακριβώς η ίδια που ίσχυε επί ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που καθιστά αξιοπερίεργη τη μομφή του κυρίου Πολάκη.

Να σημειώσω ακόμη ότι η σύζυγός μου από τη σημερινή θέση της έχει συνεργασθεί ανοιχτά και καθαρά με πλήθος φορέων από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων θεσμικών φορέων των Χανίων.

Υπάρχουν σήμερα γυναίκες – ας ενημερώσει σχετικά η Γραμματεία Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Πολάκη – που δεν εξαρτούν την επαγγελματική τους πορεία από το σύζυγό τους. Είμαι περήφανος που η σύζυγός μου είναι μία εξ αυτών».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live