28.8 C
Chania
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

O Φλώρος της Energa έστειλε εξώδικο στον Χατζηνικολάου για σχόλιο στο twitter

Ημερομηνία:

Εξώδικο από τον Αριστείδη Φλώρο της  Energa εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου για σχόλιο του τελευταίου στο Twitter. «Να γίνει αυστηρός έλεγχος! Δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες αυτή η αποφυλάκιση!», ήταν το σχόλιο του Χατζηνικολάου που οδήγησε τον Α.Φλώρο στην αποστολή εξώδικου.

«Η προτροπή σας περί “αυστηρού ελέγχου”, διότι δήθεν δημιουργούνται “σοβαρές υπόνοιες” περί την αποφυλάκισή μου, είναι παντελώς αυθαίρετη αλλά και ασύνδετη προς την είδηση που αναδημοσιεύετε» ,γράφει. Και συνεχίζει: «Το αυθαίρετο σχόλιό σας αγνοεί τόσο τις διατάξεις του νόμου όσο και τα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης που έλαβε υπ’ όψιν του το Δικαστικό Συμβούλιο που εξέδωσε την σχετική απόφαση, στο σκεπτικό της οποίας δεν κάνετε καμία απολύτως μνεία σε κανένα από τα ιστολόγια που τηρείτε ούτε στην σελίδα σας στην πλατφόρμα Twitter».

Επειδή μάλιστα ο Α.Φλώρος θεωρεί πως το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου είναι «ευθέως συκοφαντικό, κακόβουλο και κοινωνικά εμπρηστικό», του ζητά να διαγράψει «αμέσως την επίμαχη ανάρτηση» και να απέχει «από κάθε σχόλιο ή άλλη δημοσίευση που με προσβάλλει, επιφυλασσόμενος των δικαιωμάτων μου».

Τι του απάντησε ο δημοσιογράφος και εκδότης της Real News (πάλι στο Twitter); «Τώρα… τρόμαξα!».

efsyn.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσπερίδα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου

Εσπερίδα Διάχυσης του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο. Ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις της σχολικής μονάδας.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά: Γλυκιά γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Η 1η Γιορτή Παγωτού πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2026 στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διοργανώνεται από το Σωματείο Ζαχαροπλαστών με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

«Μικροί σεισμολόγοι» στην Κρήτη: Πιλοτικό δίκτυο σχολικών σεισμογράφων σε οκτώ σχολεία του νησιού

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ παρουσίασαν το Πιλοτικό Δίκτυο Σχολικών Σεισμογράφων σε 8 σχολεία. Μαθητές γίνονται «μικροί σεισμολόγοι» με πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και ξεκινά το έργο της ολοκληρωμένης καταπολέμησης των κουνουπιών

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο καταπολέμησης κουνουπιών 2026-2028, προϋπολογισμού 1,9 εκατ. ευρώ, με drones και σύγχρονη τεχνολογία.