18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

O Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει υφυπουργός κατά της διαφθοράς; | Παρακολουθήστε ζωντανά

Ημερομηνία:

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν ο ανασχηματισμός και τα νέα ονόματα Υπουργών και Υφυπουργών. Μέσα στα ονόματα που ακούγονται ότι θα αναλάβουν υπουργείο είναι και ο Παύλος Πολάκης.

Πιο αναλυτικα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος είναι αυτός που αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων καθώς ο Πάνος Σκουρλέτης είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Τη θέση του υπουργείο Εργασίας φέρεται να έχει αρνηθεί ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών από την οποία παραιτήθηκε η Νάντια Βαλαβάνη θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τρύφων Αλεξιάδης. Θα δημιουργηθεί επίσης υφυπουργείο κατά της διαφθοράς στο οποίο θα είναι επικεφαλής ο Παύλος Πολάκης.

Ο Δημήτρης Βίτσας θα είναι μάλλον αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Ήσυχο ως αναπληρωτής υπουργός Άμυνας. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναμένεται επίσης να αντικατασταθεί – το πιθανότερο από την Όλγα Γεροβασίλη – και ακούγεται είτε για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων που είχε ο Νίκος Χουντής, είτε για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Παρακολουθήστε ζωντανά τον ανασχηματισμό:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζόμενων στους Δήμους στις 16 Δεκεμβρίου

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 16 Δεκεμβρίου: «Φτάνει...

Αποσύρθηκε από το Ευρωπαϊκό 25άρας ο Παπαστάμος

Άτυχος στάθηκε ο Χανιώτης κολυμβητής Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος...