Το εγκώμιο της σεφ του εστιατορίου της Βουλής – η οποία ονομάζεται Κωνσταντίνα… Μητσοτάκη – έπλεξε χθες η Ντορα Μπακογιάννη.
Όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr η κυρία Μπακογιάννη το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης γευμάτισε στο εστιατόριο μαζί με τους συνεργάτες της και τίμησε δεόντως το έθιμο αφού τσίκνισε.
Το μενού είχε απ΄όλα όσα συνηθίζονται αυτή την ημερα: Χοιρινά καλαμάκια, καλαμάκια κοτόπουλο, τα οποία συνοδεύονται με πίτα και πατάτες τηγανητές, κεμπάπ με ψητή ντομάτα, κρεμμύδι και επίσης πατάτες τηγανητές, γουρουνοπούλα, καθώς και χοιρινά πανσετάκια.
Λίγο πριν φύγει η κ. Μπακογιάννη έσπευσε να φωτογραφηθεί με την σεφ λέγοντας της πως «είμαστε περήφανοι για σένα».
Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Η συγγένεια με τον πρωθυπουργό
Η 28χρονη σεφ έχει μακρινη συγγένεια με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που την έχει δυσκολέψει, παρά βοηθήσει στη ζωή της, όπως λέει η ίδια:
«Είναι μία μακρινή συγγένεια που είχε ο παππούς μου, αλλά κι εγώ κάπου το χάνω… Εσείς γνωρίζετε τα τριτοξάδερφα του παππού σας; Γιατί κι εγώ δεν τα γνωρίζω. Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη ποτέ από κοντά, δεν τον έχω σερβίρει».
«Η αίσθηση του επιθέτου για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, το αντιμετωπίζω τα τελευταία 28 χρόνια που ζω. Μπορεί να λέγομαι Μητσοτάκη και να υπάρχει συγγένεια, αλλά δεν είμαι από τζάκι. Δε διεκδίκησα κάποιο υπουργείο…. Δεν έχω διοριστεί… η σύμβασή μου είναι ιδιωτικού τομέα, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος εγώ…», κατέληξε.



