Terra Creta: Βράβευση σε διεθνή διαγωνισμό για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Grand Cru

1 Σχόλιο

 Στον ιταλικό διαγωνισμό για την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, EVO-IOOC Awards 2020, η Terra Creta απέσπασε τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Grand Cru (κορωνέικης ποικιλίας) :

  • Χρυσό βραβείο ποιότητας (Gold Award)
  • Ειδικό βραβείο «Το καλύτερο κρητικό ελαιόλαδο» (Best of Crete)
  • Ειδικό βραβείο «Finalist» στην κατηγορία «τo καλύτερo μονοποικιλιακό ελαιόλαδο για το βόρειο ημισφαίριο»

Οι διακρίσεις αυτές το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας του και αποδεικνύουν την προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια.

Ο διαγωνισμός EVO IOOC ιδρύθηκε το 2016 στην Ιταλία, από τον Δρ. Antonio G. Lauro. Ο EVO IOOC είναι από τους σημαντικότερους διεθνείς ιταλικούς διαγωνισμούς, αφιερωμένους στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

"Sponsored links"

To Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Grand Cru, έχει ένα ιδιαίτερο γευστικό προφίλ και μια ξεχωριστή επίγευση που εκπλήσσει ευχάριστα, εμπλουτίζοντας και αναδεικνύοντας κρύα, αλλά και ζεστά πιάτα. Η φρεσκάδα του προκύπτει από την πολύ προσεκτική διαχείριση του ελαιόκαρπου και του ελαιόλαδου (από τον ελαιώνα μέχρι τη φιάλη), διασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών συστατικών και βιταμινών. Η εξαιρετική πορεία του Grand Cru εντός και εκτός των συνόρων, αποδεικνύει πως η εξαγωγή ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό από επιχειρηματίες και παραγωγούς με αδιαπραγμάτευτα κριτήρια ποιότητας, είναι μία από τις σημαντικότερες λύσεις ενάντια στην κρίση.

Η Terra Creta έχει την έδρα της στο μέσο του ελαιώνα του Κολυμβαρίου Χανίων. Με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα έχει καταφέρει να εξάγει το ελαιόλαδο της σε περισσότερες από 45 χώρες ανά τον κόσμο, έχοντας αποσπάσει περισσότερες από 105 διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Προσεγγίζει το προϊόν ολιστικά συνεργαζόμενη με ομάδες παραγωγών υπό την παρακολούθηση γεωπόνων και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο ελαιουργείο και μονάδα τυποποίησης. Η φιλοσοφία της βασίζεται στην προσφορά στους καταναλωτές προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, που παράγονται με βιώσιμες πρακτικές. Έχει αναλάβει πρωτοβουλίες στον τομέα της βιώσιμης ελαιοκαλλιέργειας και καινοτομεί με προϊόντα όπως το ελαιόλαδο σε spray και η ιχνηλασιμότητα των προϊόντων ελαιόλαδου. Κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στις εξαγωγές ελληνικού ελαιόλαδου εξάγοντας 95% της παραγωγής της.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Sophia

    Η συγκεκριμένη εταιρεία, αφού αγόρασε το λάδι από τους παραγωγούς σε εξευτελιστικές τιμές το 2019, επιχειρεί να κάνει το ίδιο και φέτος. Σε επικοινωνία μου με την εταιρεία, οι τιμές είναι 2,30 ΕΥΡΩ το κιλό για το έξτρα παρθένο των έως 3 γραμμών. “Δεν έχουμε αλλάξει τις τιμές, θα παραμείνουν οι ίδιες και φέτος” μου είπε η ευγενική, κατά τα άλλα, υπάλληλος του τμήματος “ελαιουργείο”. Ναι, αλλά, με αυτές τις τιμές δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Στα Χανιά, και ειδικά στην περιοχή Κολυμβαρίου (δήμου Πλατανιά) οι αγρότες είναι σκόρπιοι. Επικρατεί το “διαίρει και βασίλευε”. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα Συνεταιρισμό Παραγωγών που να διεκδικεί καλύτερες τιμές από τους μεγαλέμπορους.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις