12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

To κρουαζιερόπλοιο Voyager στο Λιμάνι της Σούδας

Ημερομηνία:

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, για πρώτη φορά το 2015, το κρουαζιερόπλοιο Voyager της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Voyages of Discovery. Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 435 επιβάτες και 225 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και θα αναχωρήσει στις 22:00 με προορισμό την Σαντορίνη.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των κλασσικών κρουαζιερόπλοιων που προσφέρουν θεματικές κρουαζιέρες με επισκέψεις κυρίως σε προορισμούς με έντονη ιστορία και πολιτισμό, χωρίς να παραλείπει φυσικά και τους κοσμοπολίτικους προορισμούς. Η εταιρεία βραβεύεται συνεχώς σαν μία από τις κορυφαίες στην κατηγορία της κλασσικής κρουαζιέρας σε θεματικούς προορισμούς. Η εθνικότητα των επιβατών είναι κυρίως από την Μεγάλη Βρετανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας και είναι συνήθως υψηλού κοινωνικού και εισοδηματικού επιπέδου.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Κώστας Μπροκαλάκης με αφορμή τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κατάπλους του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου στο Λιμάνι της Σούδας, εκτός των άλλων, επιβεβαιώνει την προτίμηση των εταιρειών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων στον προορισμό των Χανίων και στην περίπτωση των θεματικών περιηγήσεων οι οποίες συγκεντρώνουν υψηλού επιπέδου επιβάτες, κάτι που έχουμε ανάγκη στην προσπάθεια διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία προσέγγισε το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων για πρώτη φορά το 2014 και η σημερινή προσέγγιση επιβεβαιώνει την ικανοποίηση της εταιρείας τόσο από το Λιμάνι, όσο και από τον προορισμό».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...