10.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

To ΠΑΜΕ για δηλώσεις Γεωργιάδη: Ζημιά δεν είναι η προστασία της Α’ κατοικίας, ζημιά είναι να σε πετάνε στον δρόμο, αυτοί που έχουν τρία και τέσσερα και πέντε σπίτια

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Ηρακλείου:

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει τις προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη ότι «η προστασία της α’ κατοικίας είναι ζημιά για την οικονομία».

Οι δηλώσεις αυτές είναι ωμή προαναγγελία της θύελλας πλειστηριασμών που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για να εξυπηρετήσει funds και τραπεζίτες. Οι προκλητικές δηλώσεις Γεωργιάδη πατάνε στο αντιδραστικό πλαίσιο που προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστικότερο το «ιδιώνυμο», που ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Για τους εργαζόμενους και τον φτωχόκοσμο «ζημιά είναι» το να σε πετάνε στον δρόμο, αυτοί που έχουν τρία και τέσσερα και πέντε σπίτια. Αυτοί που ζουν μέσα στην χλιδή και έχουν το θράσος να λένε στους εργαζόμενους ότι είναι δυνατόν να ζει κάποιος σήμερα με 200€ το μήνα. Αυτοί που γεμίζουν τα θησαυροφυλάκιά τους με δισεκατομμύρια κέρδη.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές σε κάθε γειτονιά για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους και την ζωή τους. Να οργανώσουμε την απάντησή μας.

Καλεί όσους είναι στο στόχαστρο των Τραπεζιτών, των κορακιών που θέλουν να αρπάξουν το βιός τους να έρθουν σε επαφή με την επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 210.3833786, 6974010107, 6939172374, 6947445479, 6972220265.
Κανένα σπίτι στα Χέρια Τραπεζίτη!

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα άδυτα της μανίας του looksmaxxing, της ακραίας τάσης αισθητικής των ανδρών στα social media

«Πιστεύω στη φροντίδα του εαυτού μου, σε μια ισορροπημένη...

«Μην αγγίζετε τη Γροιλανδία»: Ο Τραμπ έβγαλε τους Δανούς στους δρόμους

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Κοπεγχάγη, στη Δανία, για...

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή»

Κάλεσμα στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες...