13.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Viral το “Μην παραχαράσσετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό διαδίκτυο ένα βίντεο έχει κυριαρχήσει απόλυτα. Η διασκευή του “Μην παραχαράσσετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία”

Το βίντεο αναρτήθηκε αρχικά στο facebook από τον χρήστη Vang Kram και από εκεί διακινήθηκε παντού, δημιουργήθηκαν νέα βίντεο με το τραγούδι, και διαρκώς παρουσιάζεται και κάπου.

Μαζί, κυκλοφορούν και μία σειρά memes με ανθρώπους που δε μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους το τραγούδι του παπά που λέει στο λεωφορείο: “Μην παραχαράσσετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μία”.

Να σημειώσουμε ότι το τραγούδι του ιερέα έχει ντυθεί με τρανς μουσική μετατρέπωντας έτσι το στίχο σε χορευτικό χιτ.

Δείτε το αρχικό βίντεο:

Το extended version:


Και κάποια από τα πολλά βίντεο που ακολούθησαν:

https://www.youtube.com/watch?v=vDbIAloEGWQ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...