Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

15.8 C
Chania
Monday, April 21, 2025

Άδωνις για Κωνσταντοπουλου: ΅Είστε η πιο “άθλια” και “πιο μισητή” Πρόεδρος που πέρασε ποτέ από τη Βουλή – Δεν καταγγείλατε ποτέ τη Χαμάς!

Ημερομηνία:

Το σήριαλ της βεντέτας Άδωνι Γεωργιάδη – Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε και συνέχεια στη Βουλή, καθώς λίγη μόλις ώρα μετά τις ευθείες βολές που εκτόξευσαν εκατέρωθεν, ακολούθησε δεύτερος γύρος, εξίσου «σκληρός».

Ο υπουργός Υγείας που κατηγορήθηκε ως αρνητής του ολοκαυτώματος και αρνητής των νεκρών του Πολυτεχνείου θέλησε να περάσει στην αντεπίθεση, καταλογίζοντας στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας «ναζιστική» λογική.

«Είπατε ότι ήρθε ο Κορκονέας στο βιβλιοπωλείο μου πριν τη δολοφονία Γρηγορόπουλου. Μα τα βιβλιοπωλεία τα Σάββατα κλείνουν στις 3 το μεσημέρι, ενώ η δολοφονία έγινε το βράδυ», υποστήριξε και χαρακτήρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «πηγή των κακών».

Σε ότι αφορά στις θέσεις της στο μεταναστευτικό. «Αυτά να τα εφαρμόσετε όταν γίνεται πρωθυπουργός», είπε φτύνοντας μάλιστα τον κόρφο του.

«Είστε μια κυρία από μια πλουσία οικογένεια με έναν σπουδαίο πατέρα. Σταματήστε να υποκρίνεστε τον υπερασπιστή των φτωχών, φτωχή δεν υπήρξατε ποτέ», είπε ακόμη απαντώντας στην κριτική της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ότι η κυβέρνηση υιοθετεί ρατσιστικές και ξενοφοβικές πολιτικές.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάνει τη διαδρομή του στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. Πουλούσατε τα βιβλία του Πλεύρη, ήσασταν αρνητής του Ολοκαυτώματος, αλλά και αρνητής των νεκρών του Πολυτεχνείου», επέμεινε η κ. Κωνσταντοπούλου και σχολίασε πως ο κ. Γεωργιάδης τόλμησε να την αποκαλέσει αντισημίτρια και ότι έχει σχέσεις με το καθεστώς του Πούτιν.

«Είστε συκοφάντης. Μην ψάχνετε να βρείτε άλλα κίνητρα σε εμάς», είπε με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά χαρακτηρίζοντάς τη ως την πιο «άθλια» και «πιο μισητή από τους υπαλλήλους» Πρόεδρο που πέρασε ποτέ από τη Βουλή. Πρόσθεσε ακόμη, πως ουδέποτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε τη Χαμάς.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ