13.7 C
Chania
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026

Έκθεση παιδικού βιβλίου στο γυμνάσιο Κουνουπιδιανών

Ημερομηνία:

Το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνει και θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2015. Σκοπός μας είναι η επαφή των παιδιών με τα βιβλία και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.  Το βιβλίο φωτίζει τον νου και την καρδιά, ανοίγει νέους ορίζοντες.

Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, θα συνομιλήσει με παιδιά και γονείς, ο εκπαιδευτικός-δημοσιογράφος και λογοτέχνης κ. Κακατσάκης Βαγγέλης με θέμα: «Το βιβλίο, όπως το βλέπει ένας δάσκαλος, ποιητής και δημοσιογράφος.»

Η Έκθεση ξεκινά στις 8.30 π.μ. της 10ης  Φεβρουαρίου. Ο Βαγγέλης Κακατσάκης  θα συζητήσει την ίδια μέρα με δυο ομάδες παιδιών. Έναρξη συζήτησης με την πρώτη ομάδα στις 10 π, μ. και με τη δεύτερη στις 11 π.μ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εργατική Πρωτομαγιά και το 8ωρο εργασίας

Τόσο αίμα που χύθηκε για το 8ωρο εργασίας. Τόσο...

Σύλληψη 18χρονου για ζωοκλοπή στο Ηράκλειο

Συνελήφθη 18χρονος στο Ηράκλειο για ζωοκλοπή. Αφαίρεσε επτά χοίρους από αγρόκτημα 63χρονου. Η προανάκριση ενεργείται από το ΑΤ Μινώα Πεδιάδος.

Μαμουλάκης: «500 εκ. στους πολίτες – 2,83 δισ. στους μετόχους των Τραπεζών»

Ο Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αναδιανομή υπέρ των ισχυρών, συγκρίνοντας τα 500 εκ. ευρώ μέτρα στήριξης με τα 2,83 δισ. μερίσματα τραπεζών.