Στο πλαίσιο της «Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2014» που διοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σε συνεργασία με τις Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Νομού Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης και Φορείς Πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί έκθεση του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου 2014. Η έκθεση που θα λειτουργεί 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00, περιλαμβάνει: Κατασκευές των φοιτητών που συνδυάζουν την τεχνολογία και την τέχνη, που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Τέχνης και Τεχνολογίας που διδάχτηκε το χειμώνα του 2013 από την δρ. Έλια Βαρδάκη.
Έκθεση Πολυτεχνείου Κρήτης
107
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Εικαστικά
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εγκαινιάζεται το Ποδηλατοδρόμιο Χανίων στα Καθιανά Ακρωτηρίου: Το μοναδικό αγωνιστικό ποδηλατοδρόμιο της χώρας
Την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026 εγκαινιάζεται στα Χανιά το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο αγωνιστικών προδιαγραφών της Ελλάδας στα Καθιανά Ακρωτηρίου.
Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών
Συγχαρητήριο μήνυμα προς όλους τους νέους και τις νέες...
Antifa τραγούδι με οδηγίες για δημιουργία αντιφασιστικής οργάνωσης σκαρφαλώνει στην κορυφή των τσαρτ μετά από ακύρωση τηλεοπτικής εμφάνισης
Ο Γερμανός τραγουδοποιός Ντέιντζερ Νταν (Danger Dan) και ο...
Ορκωμοσία τεσσάρων νέων υπαλλήλων στην Περιφέρεια Κρήτης
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης όρκισε τέσσερις νέους υπαλλήλους σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Πρόκειται για γεωτεχνικούς, πολιτικό μηχανικό και χειριστή μηχανημάτων.



