23.8 C
Chania
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026

Έφυγε στο εξωτερικό ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου στο παλιό νοσοκομείο;

Ημερομηνία:

Βρέθηκε το όχημα το οποίο προξένησε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 57χρονο πατέρα 5 παιδιών Κωνσταντίνο Τζωρτζάκη, όμως ο οδηγός του έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της αστυνομίας απέδωσε και εντοπίστηκε το όχημα, όμως η οδηγός, διέφυγε στο εξωτερικό όπου βρίσκεται και ο άντρας της.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρβοι διαδηλωτές απαιτούν την αποχώρηση της Σερβίας από τη Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της...

Ηράκλειο: Πρώτη σε νοσηλείες η Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Ανησυχητική εικόνα αποτυπώνεται στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, καθώς παραμένει πρώτη...

Νίκος Ανδρουλάκης: Ανοίγουμε τη συζήτηση για τη μείωση του χρόνου εργασίας

Τη συζήτηση για τις προϋποθέσεις εφαρμογής προγραμμάτων 32 ή...