14.8 C
Chania
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

Ακαριαία αντίδραση ΠΑΣΟΚ στις αιχμές Κασσελάκη: «Πολάκης made in USA»

Ημερομηνία:

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ σε όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στο Star για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και τις υποκλοπές και τη στάση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε προ μηνών τον κ. Κασσελάκη μετά από αίτημα του, όπως επέβαλλε ο πολιτικός πολιτισμός, και στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, του εξήγησε αναλυτικά όλα τα νομικά βήματα, στα οποία προέβη ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να καταλάβει.

Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι σημερινές δηλώσεις του είναι αποκαλυπτικές ότι πρόκειται για έναν «Πολάκη made in USA» .

Του ευχόμαστε καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!

Υ. Γ. Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που ελπίζουμε ότι θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Και το ΕΛΚ «αδειάζει» τον Τραμπ για το Ορμούζ

Μετά τους ΥΠΕΞ της ΕΕ, που είπαν «όχι» στο...

Στον αέρα το «Εξοικονομώ 2025» – Κίνδυνος απώλειας ευρωπαϊκών πόρων λόγω μηδενικής απορρόφησης

Μηδενική απορρόφηση παρουσιάζει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2025» και ενώ όλα...

«Όλοι Μαζί Μπορούμε»: Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στην πανελλήνια δράση δενδροφύτευσης στον Καλαθά

Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει στην πανελλήνια δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με δενδροφύτευση στον Καλαθά στις 22/3. Σημείο συνάντησης το 3ο Νηπιαγωγείο, οδός Πιστολάκη.

Νοσοκομειακοί Γιατροί: Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Τετάρτη 18/3

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τετάρτη στις 18...