Τρία ακόμα σκάφη με συνολικά 150 πρόσφυγες και μετανάστες προερχόμενους από τη Λιβύη εντοπίστηκαν, το ένα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή, και τα άλλα δύο τα ξημερώματα, στη Γαύδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι δύο από τις τρεις βάρκες, είχαν καταφέρει να φτάσουν στο ακριτικό νησί και να αποβιβάσουν μετανάστες, ενώ η τρίτη βάρκα εντοπίστηκε από το λιμενικό πολύ κοντά στην ακτή.
Οι νέες αφίξεις προστίθενται στους 244 πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν χθες Σάββατο με πέντε σκάφη στα νότια παράλια της Κρήτης, στη Γαύδο και τους καλούς Λιμένες.
Από αυτούς οι 117 που εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε δύο σκάφη ανοιχτά της Γαύδου, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με το ίδιο σκάφος που ανέλαβε την περισυλλογή τους,



