15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Αναβάλλεται το συνέδριο του «Ποταμιού»

Ημερομηνία:

Δεν θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου το συνέδριο του «Ποταμιού», αφού αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

Η απόφαση ελήφθη από την ΚΟΕΣ καθώς, όπως έγινε γνωστό, διατυπώθηκαν σχετικά αιτήματα από οργανώσεις εθελοντών, κυρίως από τον χώρο της νεολαίας, με το σκεπτικό ότι δεν ήταν επαρκής ο χρόνος για να συζητηθούν τα κρίσιμα ζητήματα φυσιογνωμίας και πολιτικής, και κατά συνέπεια δεν θα απέδιδε τα αναμενόμενα.

Επιπλέον, εκτιμήθηκε ότι το κλίμα της πολιτικής ρευστότητας με ανοιχτά σοβαρά ζητήματα, ασφαλιστικό, φορολογικό, ανακεφαλιοποίηση των τραπεζών, σε συνδυσμό με την έξαρση του προσφυγικού, δεν προσφέρεται για εσωκομματικές διαδικασίες.

Έτσι, αποφασίστηκε να μετατεθεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, συμπίπτοντας με τα δεύτερα «γενέθλια» από την ίδρυση του Ποταμιού.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ