22.4 C
Chania
Κυριακή, 26 Απριλίου, 2026

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό Λαό

Ημερομηνία:

Με τη συνεχιζόμενη επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ στη Γάζα, τους συνεχείς βομβαρδισμούς αμάχων και υποδομών, ξεδιπλώνεται ένα σχέδιο εξόντωσης των παλαιστινίων με διαστάσεις γενοκτονίας. Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τη νέα πολεμική εκστρατεία σε βάρος ενός λαού χτυπημένου από ένα ρατσιστικό καθεστώς διακρίσεων τύπου απαρτχάιντ και όλα αυτά υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ-Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ και της πολιτικής των ίσων αποστάσεων του ΟΗΕ.

Από κοντά και η συνενοχή της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, η οποία αφού τήρησε σιγή ιχθύος στην ενδεχόμενη μετατροπή των θαλασσών μας σε τοξική χαβούζα χημικών, συναινεί τώρα στο μακελειό που εξαπέλυσε το Ισραήλ και προχωρά σε άθλια συμμαχία μαζί του ενάντια στους λαούς της Αν. Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  • Να σταματήσει άμεσα ο αποκλεισμός της Γάζας
  • Να τερματιστεί η ισραηλινή επίθεση
  • Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ
  • Να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου-πολιτικοί και στρατιωτικοί- του Ισραήλ
  • Να κλείσει η Βάση της Σούδας καθώς και όλες οι στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.
  • Να αποσταλεί άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΨΥΧΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ηράκλειο με παράνομο οπλισμό και ραδιοεξοπλισμό μετά από άσκοπους πυροβολισμούς

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ηράκλειο για παράνομο οπλισμό και άσκοπους πυροβολισμούς. Κατασχέθηκαν 3 όπλα, 701 φυσίγγια και ραδιοεξοπλισμός.

Χάρης Μαμουλάκης: «Η μεγάλη νίκη του ΟΦΗ αποτελεί τη λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία του»

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνεχάρη τον ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ως τη λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.