14.8 C
Chania
Friday, January 16, 2026

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Αυνανίζεται εδώ και 4 μήνες έξω από την επιχείρηση της

Ημερομηνία:

Τον μπελά της έχει βρει μια γυναίκα στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο από έναν αλλοδαπό επιδειξία.

Το μαρτύριο της γυναίκας έχει ξεκινήσει εδώ και 4 μήνες όπου ο νεαρός αλλοδαπός, δύο τουλάχιστον φορές την εβδομάδα την «στήνει» έξω από την επιχείρηση της και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο εν λόγω επιδειξίας δεν ξεπερνά την ηλικία των 30 ετών είναι εύσωμος, μελαμψός, μετρίου αναστήματος.

Μάλιστα αρκετές είναι οι φορές που  δεν διστάζει να αυνανιστεί μπροστά της, αλλά ακόμα και όταν υπάρχουν πελάτες στην επιχείρηση,  οι οποίοι και έχουν τρομοκρατηθεί.

Το τελευταίο διάστημα οι επισκέψεις του έχουν γίνει πιο τακτικές με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανέβει τα σκαλιά του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και να καταγγείλει το περιστατικό. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του δράστη και έδωσε την περιγραφή του.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν , έδωσαν όμως οδηγίες στην επιχειρηματία και την συμβούλευσαν να ειδοποιήσει άμεσα το Κέντρο άμεσης δράσης (100) σε περίπτωση που τον ξαναδεί, προκειμένου οι δικυκλιστές της αστυνομίας να φτάσουν γρήγορα στο σημείο και τον συλλάβουν.

Κάτοικοι της περιοχής τον έβγαλαν φωτογραφίες οι οποίες και δόθηκαν στους αστυνομικούς.

cretapost.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ