Κύκλοι της Κομισιόν, αναφέρουν ότι «η διαπραγμάτευση τώρα ξεκινά» και στέλνουν μήνυμα στο Βερολίνο: «Οι αποφάσεις λαμβάνονται στο επίπεδο των 19. Ας μην βιάζονται ορισμένοι. Στις 3 ξεκινά η διαπραγμάτευση»
«Να μην βιάζονται ορισμένοι», αναφέρουν κύκλοι της Κομισιόν σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι «η επιστολή από την Αθήνα δεν αποτελεί ουσιαστική πρόταση λύσης».
Κύκλοι της Κομισιόν, αναφέρουν, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Real Fm 97.8 στις Βρυξέλλες, Θάνο Αθανασίου, ότι «η διαπραγμάτευση τώρα ξεκινά». Μάλιστα στέλνουν μήνυμα στο Βερολίνο λέγοντας: «Οι αποφάσεις λαμβάνονται στο επίπεδο των 19. Ας μην βιάζονται ορισμένοι. Στις 3 ξεκινά η διαπραγμάτευση».
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.