13.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Αποκάλυψη MEGA: «Γκρίζοι Λύκοι» εφορμούν να ρίξουν τον φράκτη στον Εβρο

Ημερομηνία:

«Γκρίζοι Λύκοι», ακροδεξιοί φασίστες της Τουρκίας, είναι αυτοί που συμμετέχουν ενεργά στις απανωτές επιθέσεις που οργανώνει το τουρκικό κράτος για να πέσει το ελληνικό συρματόπλεγμα και ο φράχτης στα σύνορα στον Έβρο.

Υπερεθνικιστής «Γκρίζος Λύκος» είναι πρωταγωνιστής στα επεισόδια του Έβρου, ηγούμενος ομοϊδεατών του στα σύνορα.

Το εν λόγω άτομο έχει προχωρήσει και σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Σύμφωνα με πηγές του MEGA, πρόκειται για τον Ερκάν Οζκάν, ο οποίος είναι ένας από τους άντρες ασφαλείας του εθνικιστικού κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, που ουσιαστικά απειλεί την Ελλάδα.

Ο Ερκάν βρίσκεται στη συνοριακή γραμμή στις Καστανιές, σχεδόν κάθε μέρα, διαμαρτυρόμενος για τα κλειστά σύνορα. Ο ίδιος συμμετέχει και ενεργά στα επεισόδια, κάνοντας και live μεταδόσεις.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...