12.8 C
Chania
Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2026

Αυξάνονται τα αποθέματα νερού στο Φράγμα Αποσελέμη – Άνοδος στάθμης και στη Λίμνη Κουρνά

Ημερομηνία:

Σημαντική αύξηση των αποθεμάτων νερού καταγράφεται στο Φράγμα Αποσελέμη, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), με τις εισροές των τελευταίων ωρών να ενισχύουν τον ταμιευτήρα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Οργανισμού, η χωρητικότητα του φράγματος το πρωί του Σαββάτου 21 Μαρτίου 2026 ανήλθε σε 2,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, έναντι 1,8 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων την προηγούμενη ημέρα την ίδια ώρα. Η διαφορά αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξεως των 600.000 κυβικών μέτρων περίπου.

Παράλληλα, αυξητική τάση παρατηρείται και στη στάθμη της Λίμνης Κουρνά στα Χανιά, η οποία πλέον διαμορφώνεται στα 4,07 μέτρα.

Ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. παρακολουθεί σε συνεχή βάση την πορεία των εισροών, με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς λειτουργίας των υποδομών του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΗΠΑ και Ισραήλ βομβάρδισαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν στη Νατάνζ παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο

Νέα επίθεση στην πυρηνική εγκατάσταση της Νατάνζ, στην κεντρική περιοχή του Ιράν,...