30.1 C
Chania
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος στον Δήμο Χανίων για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Ημερομηνία:

Με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, με θέμα την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της Γραμμής Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150kV Χανιά – Δαμάστα του ΑΔΜΗΕ ΑΕ.

Η συνάντηση, η οποία δρομολογήθηκε σε συνέχεια και σύμφωνα με τα συμπεράσματα της συνάντησης των ενδιαφερόμενων φορέων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης τον Μάρτιο, είχε σκοπό την ενημέρωση της Περιφέρειας για τις τεχνικές παρατηρήσεις και προτάσεις του Δήμου Χανίων επί της περιβαλλοντικής μελέτης του προτεινόμενου έργου. Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση, ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι των ενδιαφερόμενων Τοπικών Κοινοτήτων, στελέχη του Δήμου Χανίων και εκπρόσωποι ενδιαφερόμενων φορέων. Από πλευράς Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Τακτικά Μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Γιάννης Μανούσακας, Χρύσα Χαριτάκη και Μανώλης Φραγκάκης, ο Γενικός Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης Μαρίνος Κριτσωτάκης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Χανίων Μανώλης Βεγλιρής και η Ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Χρυσάνθη Βογιατζή.

Αντίστοιχες δράσεις συναντήσεων προβλέπεται να πραγματοποιηθούν και όσον αφορά στους δήμους Αποκόρωνα, Ρεθύμνου, Αμαρίου, Μυλοπόταμου και Μαλεβιζίου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βαμβακόπουλου την Κυριακή 12 Ιουλίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βαμβακόπουλου Χανίων στις 12/07. Διακοπές κυκλοφορίας 06:00-06:20 και 14:00-14:10. Έργα οδικής ασφάλειας Κίσσαμος-Κολυμπάρι 12-18/07.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ολοκλήρωσε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής με 25 συμμετέχοντες από 6 χώρες. Εντατικό πρόγραμμα με διαλέξεις και εργαστηριακή εκπαίδευση στο Ηράκλειο.

Μια φωτογραφία τα λέει όλα

Για να εξασφαλίσουν τη διατροφή των κατοχικών δυνάμεων και...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης: Συλλαλητήριο στις 14 Ιουλίου κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καλούν σε συλλαλητήριο στις 14 Ιουλίου στα Χανιά κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16. Συγκέντρωση στην Πρυτανεία στις 12:00.