14.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Β’ ΕΠΣΧ: Άνοδος για Σπάθα και Α.Ε. Κυδωνίας

Ημερομηνία:

Το Κολυμπάρι γιορτάζει από την Τετάρτη (23/5) για την άνοδο της Σπάθας στην Α’ ΕΠΣΧ, αφού αυτή “σφραγίστηκε” μετά την επιβλητική νίκη με 5-2 επί του Χάλη, στο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής.

Τα πανηγύρια όμως υπήρχαν και στον Αλικιανό παρά την ήττα της Αθλητικής Ένωσης Κυδωνίας με 1-2 από το Νέο Αστέρα, αφού οι γηπεδούχοι παίρνουν την επόμενη αγωνιστική χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Διγενή, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Στη “μάχη” της παραμονής η Δάφνη έβαλε… φωτιά με το “διπλό” επί του Απόλλωνα, βάζοντας κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού το Διαγόρα, που απέσπασε 0-0 στον Πλάτανο.

Τις ελπίδες της διατήρησε και η ΕΘΚ μετά το επιβλητικό 6-1 επί των Νέων Χανίων.

Με νίκες προχώρησαν ο Παγχανιακός, 2-0 τον Ποσειδώνα, και η Άμιλλα, 4-1 τον Αλμυρό, ενώ ο Φωστήρας επέστρεψε στα “τρίποντα” με 3-2 επί του Ιδομενέα.

Το “τρίποντο” χωρίς κόπο απέναντι στο Διγενή κατέκτησε αυτή την αγωνιστική ο Άρης Βουκολιών.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943 – ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Ένα σπουδαίο κείμενο του αντιστασιακού Χαράλαμπου Ρούπα για το...

Ελληνικό Εθνικό ταμείο φυσικού αερίου και πετρελαίων

Του Γιώργου Ουρανού Νορβηγικό Κρατικό Ταμείο Συντάξεων  Με αφορμή την πιθανολογούμενη...

Μία αλλιώτικη ενατένιση: Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη

Της Πηνελόπης Ντουντουλάκη Η έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Λαγουδάκη ,...