16.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Βιβλιοπαρουσίαση: «Γράμματα στην Αάβησαρ»

Ημερομηνία:

Το βιβλιοπωλείο «Επιλογές» σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και οι εκδόσεις «Ζάθεον Πυρ» παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Γιώργου Βλαχάκη με τίτλο «Γράμματα στην Αάβησαρ», την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 8μμ στο Νεώριο Μόρο στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Μιχαήλ Λαμπαθάκης.

Ποιήματα θα ακουστούν από τους Χριστίνα Βεριβάκη, Κώστα Βερονίκη και από τον Γιώργο Βλαχάκη.

Την παρουσίαση θα συνοδεύσουν με δύο κιθάρες και τραγούδια οι Ελισάβετ Βερούλη, Εμμανουέλλα Χιωτάκη και ο Κωνσταντίνος Καλατζάκης.

Ο Βασίλης Καρεφυλλάκης από τα Φαλάσαρνα θα τραγουδήσει παραδοσιακά τραγούδια

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ