14.8 C
Chania
Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, 2026

Βόλος: Απαγχονίστηκε 30χρονη μητέρα δύο παιδιών στο σπίτι της

Ημερομηνία:

Μία γυναίκα μόλις 30 ετών απαγχονίστηκε στο σπίτι της στη Ν. Αγχίαλο Βόλου. Η μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών βρέθηκε από φίλους της σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της κρεμασμένη από βρόγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το magnesianews.gr, η γυναίκα έδεσε έναν επίδεσμο στο φωτιστικό του σπιτιού της το έκανε βρόγχο, πέρασε τη θηλειά στο λαιμό της και απαγχονίστηκε.

Τη γυναίκα βρήκαν φίλοι της στη 1 το μεσημέρι που πήγαν να την επισκεφθούν.

Αμέσως κλήθηκε ιδιώτης γιατρός αλλά και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει με μαλάξεις, όμως η άτυχη κοπέλα δεν ανταποκρίνονταν, καθώς είχε επέλθει το τέλος.

Στο σπίτι της 30χρονης κλήθηκε και Αστυνομία, που θα διατάξει νεκροψία – νεκροτομή.

Φίλοι και γείτονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην τραγική αυτή είδηση, αν και πληροφορίες θέλουν η κοπέλα να έπασχε από κατάθλιψη. Παρόλα αυτά τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό αυτό τέλος.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ