Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

14.8 C
Chania
Sunday, March 30, 2025

«Βόμβα» Μητσοτάκη: Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που δεν ψηφίζω Παυλόπουλο για Πρόεδρο

Ημερομηνία:

Τους τρεις λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και θα απόσχει από την αποψινή ψηφοφορία, ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας αίσθηση.

Αφού ξεκινά λέγοντας ότι τιμά τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο καθώς πρόκειται «για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση», ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει τους τρεις λόγους για τους οποίους «δεν έχω πειστεί, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας» όπως αναφέρει:

  1. Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους,
  2. Χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008,
  3. Δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα.

«Πίστευα πάντα ότι στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να μην είναι πολιτικό πρόσωπο. Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών για να σηματοδοτήσει πράγματι την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πατρίδα μας» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημείωσε δε ότι είναι δεδομένο πως θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγχαίροντάς τον και «ελπίζοντας να διαψεύσει τις όποιες αμφιβολίες» του.

«Εύχομαι πραγματικά να είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος. Δεν θα προσέλθω στην ψηφοφορία γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν θέλω να τον καταψηφίσω» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

iefimerida.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκπτώσεις σε εισιτήρια πλοίων για το Πάσχα από την Attica Group

Η Attica Group ενισχύει την εκπτωτική πολιτική της ενόψει...

Κουρταλιώτικο Φαράγγι: Περιβαλλοντική κρίση λόγω υπερβολικής επισκεψιμότητας – Ζητείται άμεση παρέμβαση

Το Κουρταλιώτικο Φαράγγι, ένας από τους σημαντικότερους φυσικούς θησαυρούς...

Το 0,3% των οφειλετών χρωστάει 84,2 δισ. ευρώ αλλά η Εφορία ξεκινά σαφάρι ενάντια στους μικροοφειλέτες

Tο μεγαλύτερο τμήμα των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων στην εφορία έχει...

Μητσοτάκης με Νετανιάχου: Έμφαση στο… καλώδιο, καμία αλλαγή στάσης για Γάζα

Το ζήτημα της ενεργειακής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ βρέθηκε στο επίκεντρο...