15.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Δε θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής, δεν επιθυμώ να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή»

Ημερομηνία:

Διαψεύδει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τις φήμες και “πληροφορίες” ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και την εκπομπή Άλλη Διάσταση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με την ιδιότητα του Διευθυντή του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας μίλησε για το υπόμνημα της οργάνωσης σχετικά με τον νομικό ορισμό του βιασμού στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον ποινικό κώδικα που είχε παρουσιαστεί νωρίτερα και σε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό καφέ της Αθήνας.

Ερωτηθείς στο τέλος αν δέχτηκε πρόταση να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι δεν θα είναι υποψήφιος και διέψευσε ότι του έγινε επίσημη πρόταση, ενώ ανέφερε ότι έχει ξαναπαντήσει και παλιότερα σε σχέση με σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για τις δημοτικές εκλογές. “Δεν είναι κάτι το οποίο το επιθυμώ σε καμία περίπτωση, το να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή. τους λόγους τους έχω εξηγήσει σε άλλες περιστάσεις” κατέληξε κλείνοντας το θέμα εκεί.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ