16.8 C
Chania
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

Γεωργία Μπομπολάκη: Αυτή είναι η Χανιώτισσα μοναδική γυναίκα αστυνομικός στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή

Ημερομηνία:

Η μοναδική γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της υπηρετεί στην Τροχαία Χανίων. Κατά την επίσκεψή του, λοιπόν, την περασμένη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, ο εντεταλμένος σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Καρτσάκης, δεν παρέλειψε να τη συναντήσει και να της δώσει συγχαρητήρια.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης και νυν περιφερειακός σύμβουλος συνεχάρη την ανθυπαστυνόμο Μπομπολάκη Γεωργία, η οποία είναι η μοναδική γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή και υπηρετεί στην Τροχαία Χανίων.

«Σήμερα, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, είχα τη χαρά να συναντήσω και να συγχαρώ εγκάρδια, τη συνάδελφό μου Ανθυπαστυνόμο Μπομπολάκη Γεωργία που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων η οποία είναι η μόνη γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή κατά την τέλεση των καθηκόντων της, σε κάθε συνθήκη!

Οι γυναίκες αστυνομικοί, ισότιμα στην ΕΛ.ΑΣ., συνυπηρετούν και φέρουν εις πέρας το σημαντικό έργο της υπηρεσίας!», τόνισε σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Καρτσάκης.

Δείτε την ανάρτηση:

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΚΕ Χανίων: Απάντηση σε δημοσιεύματα για τις θέσεις του κόμματος για τους κινδύνους των βάσεων στη Σούδα

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ απαντά σε δημοσιεύματα που την κατηγορούν για ανασφάλεια και ζημιά στο τουρισμό, υπερασπιζόμενη τις θέσεις της για τον πόλεμο και τις βάσεις.

Δήμος Πλατανιά: Συμβολική δράση με το Εσπερινό ΕΠΑΛ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά πραγματοποίησε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μαθήτριες προσέφεραν υπηρεσίες περιποίησης στις εργαζόμενες.

Πάμε για… χόρτα: Τρίτη χρονιά δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης για τα άγρια χόρτα

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει για τρίτη χρονιά το «Πάμε για… χόρτα» με δράσεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Λασίθι. Συλλογή άγριων χόρτων με 22 συλλόγους και πιλοτικό πρόγραμμα στα σχολεία.

Εκπαιδευτική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στα Χανιά

Εκπαιδευτική ημερίδα για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνεται στα Χανιά στις 16 Μαρτίου 2026. Ομιλητές ο Μανώλης Σφακιανάκης και η Πωλίνα Ζέρβα στο Πνευματικό Κέντρο.