12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Για τον Άρτο και το Γάλα του κάθε Νοικοκυριού!

Ημερομηνία:

Οι προτάσεις του ΟΟΣΑ το μόνο που κάνουν είναι στο όνομα του δήθεν ανταγωνισμού και της μείωσης των τιμών, να εξυπηρετούν τα μεγάλα εισαγόμενα (κυρίως) συμφέροντα τροφίμων στους τομείς του γάλακτος και του άρτου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εγχώρια παραγωγή και οικονομία. Με τις προτάσεις του ΟΟΣΑ, τις οποίες δυστυχώς υιοθετεί το ΥΠ.ΑΝ., προωθούνται στην αγορά η κατεψυγμένη και βιομηχανοποιημένη ζύμη άρτου καθώς και η εισαγωγή γάλακτος από το εξωτερικό, σε βάρος των αρτοποιών και των παραγωγών ή των συνεταιρισμών γάλακτος.

Κανείς καταναλωτής δεν λέει όχι στο να πωλείται ο άρτος με το ζύγι.

Όλοι όμως οι καταναλωτές απαιτούμε ποιότητα στο γάλα και τον άρτο, σε συνδυασμό με τον έλεγχο των τιμών και το πώς αυτές διαμορφώνονται.

Απαίτηση είναι το κτύπημα των καρτέλ και όχι η υποβάθμιση της ποιότητας στα τρόφιμα.

Η αγορά είναι ελεύθερη, όχι όμως ασύδοτη!

 

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Ιουλιανού 28, 104 33 Αθήνα
Τηλ. 210 88 17 730
Φαξ 210 88 17 784
E-mail info@eeke.gr
www.eeke.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...