15.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Γιατί εμβόλισε ο αστυνομικός το αυτοκίνητο του Κρητικού διοικητή του στη Ρόδο

Ημερομηνία:

Για το περιστατικό με τον εμβολισμό του αυτοκινήτου του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου, Μανώλης Ανδρουλάκης. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, “είναι ένα περιστατικό που μας αιφνιδίασε, πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα και για όλη την Ελλάδα” και πρόσθεσε ότι “δεν αντιπροσωπεύει το επίπεδο των αστυνομικών στην περιοχή μας, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά”.

Σχετικά με το κίνητρο πίσω από την επίθεση του αστυνομικού, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «κάποιοι συζητάνε για κάποιες μεταθέσεις, κάποιοι για κάποια Επιτροπή που ήταν να περάσει ο εν λόγω αστυνομικός. Ήταν μια επιτροπή για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κρατά το όπλο. Οι αστυνομικοί περνάμε από τέτοιες επιτροπές συχνά. Όμως ό,τι και να ήταν, υπάρχουν διαδικασίες τυπικές που μπορεί να ακολουθήσει κάθε συνάδελφος».

Όπως σημείωσε, «υπήρχε μια υπηρεσιακή αντιπαράθεση μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά το περιστατικό που έγινε, με τις εικόνες που είδαμε, αυτό δεν τα δικαιολογεί».

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι “η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Πήγε στον εισαγγελέα χθες. Αύριο θα γίνει το δικαστήριο. Ο συνάδελφος έχει διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και ό,τι είναι θα τα πει στο δικαστήριο και θα μάθουμε και εμείς και από τη δίκη και από την ΕΔΕ τις απαντήσεις που περιμένουμε όλοι μας. Ως Ένωση έχουμε πάρει θέση, καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά”.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ