14.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Ημερομηνία:

Όλο και περισσότερο στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στον σύζυγο και το 11μηνών βρέφος της, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η λίστα των υπόπτων ποινικών που ερευνούν οι διωκτικές αρχές για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία της Κάρολαϊν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μικραίνει μέρα με τη μέρα.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Παρασκευής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο πού πρέπει να στρέψουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ερευνών. Από τις αρχικές 300 υποθέσεις που βγήκαν από τα συρτάρια και εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια κατέληξαν σε δώδεκα από αυτές. Πρόκειται για ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα και διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα, όπως και στην περίπτωση του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, αφού εκτός από το δολοφονία της Καρολάιν, υπενθυμίζεται ότι οι δράστες κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας.

Έτσι, οι αστυνομικοί θα δουν σε αρχικό στάδιο πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι.

Όσοι από αυτούς είναι εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων θα εξεταστούν όσον αφορά το πού βρίσκονταν την ημέρα της δολοφονίας και κυρίως τις επίμαχες ώρες, από τις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης έως και τις έξι και μισή το πρωί της ίδιας ημέρας.

Γιατί οι δολοφόνοι δεν πάρκαραν έξω από τη μεζονέτα

Την ίδια ώρα, στα Γλυκά Νερά και την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες για το πώς προσέγγισαν οι τρεις αδίστακτοι φονιάδες τη μεζονέτα του ζευγαριού. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή του χώρους γύρω από το σπίτι μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε ένα από τα πιο βίαια εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας.

Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Προκειμένου, δε, να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο. Έτσι, περπατώντας αθόρυβα κινήθηκαν μέσα από τα χωράφια και τα οικόπεδα που υπάρχουν στην περιοχή και έφτασαν στο παράθυρο του πίσω μέρος της οικίας, από όπου και εισέβαλαν κι εντός αυτής.

Αφού πραγματοποίησαν το ειδεχθές έγκλημά τους, στη συνέχεια αποχώρησαν και πάλι πεζοί. Έφτασαν στο αυτοκίνητό τους κι εξαφανίστηκαν όπως όλα δείχνουν προς περιοχή της δυτικής Αττικής.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...

Διαμαρτυρία γάλλων αγροτών έξω από το εξοχικό του Μακρόν: Άφησαν κοπριά κι ένα… φέρετρο

Στο στόχαστρο των γάλλων αγροτών που επίσης βρίσκονται στους...