16.8 C
Chania
Wednesday, January 21, 2026

Γονίδης σε Πορτοσάλτε: «Ο κόσμος σε έχει διαγράψει, πριν την ΕΣΗΕΑ»

Ημερομηνία:

Επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε εξαπέλυσε ο Σταμάτης Γονίδης με αφορμή τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ.

Με αφορμή κάποια σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ για τους συνταξιούχους, ο τραγουδιστής έγραψε στο Facebook:

«Πορτοσάλτε σε είχε διαγράψει ο κόσμος πριν σε διαγράψει η ΕΣΗΕΑ …δουλειά σου δεν ειναι να μιλάς αυταρχικά σε συνταξιούχους που έχουν δουλέψει μια ολόκληρη ζωή για τα δικαιώματα τους κι έχουν πληρώσει ένσημα κι έχουν μοχθήσει…».

Και συνέχισε ο Σταμάτης Γονίδης: «Απειλές κι εκβιασμούς στον λαό δεν περνάνε, για αυτό τράβα σπίτι σου και κρύψου… και ντροπη σου… Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή! Καλησπέρα παιδιά! Σταμάτης».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

FT: Η διαμάχη για τη Γροιλανδία εκτροχιάζει τη συμφωνία ειρήνευσης στην Ουκρανία

Η ευρωπαϊκή αντίσταση στην προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ να...

Κρήτη – κακοκαιρία: Σαρώνουν θερμοκήπια οι άνεμοι, κόπηκε το ρεύμα, πλημμύρισαν δρόμοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που συνοδεύεται από επικίνδυνα...

Συνάντηση Καλογερή – Ζερβού για την ανάδειξη πολιτιστικών μνημείων και υποδομών στα Σφακιά

Συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή και του...