26 C
Chania
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026

Γορτυνία: Πρώτο βραβείο για τον άνδρα με το μεγαλύτερο και πιο καλό μουστάκι

Ημερομηνία:

Ένας κτηνοτρόφος που διαμένει στο Παναχαϊκό και κατάγεται από την Τοπική Κοινότητα Μυρόβρυσης, ήταν ο μεγάλος νικητής σε διαγωνισμό για το μεγαλύτερο και καλύτερο μουστάκι.
Ο Χρήστος Λέντζος συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό που γίνεται κάθε χρόνο στο Βελημάχι του Δήμου Γορτυνίας και κέρδισε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 14 διαγωνιζόμενους.

Εκτός από την ικανοποίηση της πρωτιάς για το καλύτερο μουστάκι, ο κ. Λέντζος πήρε και το χρηματικό έπαθλο των 200€. «Δεν με νοιάζουν τα “χαρτιά” είναι αέρας», δήλωσε στο “protionline.gr”, «Εγώ έκανα το κέφι μου και αυτό έχει σημασία», συνέχισε.

Σε ότι αφορά το μουστάκι, το φροντίζει καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, τώρα μάλιστα σκέφτεται και τη συμμετοχή του σε μεγαλύτερους διαγωνισμούς, αφού έχει τα προσόντα. Ο Χρήστος Λέντζος πήρε τα εύσημα για την επιτυχία του από τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Χριστόπουλο, ο οποίος αν και αξύριστος θα χρειαστεί χρόνια για να φτάσει, αν ο ίδιος επιθυμήσει, το επίπεδο του Λέντζου.

protionline

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερώτηση Πολάκη για τα 69 εκατ. ευρώ στα προγράμματα κατά της παιδικής παχυσαρκίας – Ζητά απαντήσεις για τη διαχείριση πόρων από το υπουργείο Υγείας

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε ερώτηση για τα 69 εκατ. ευρώ σε προγράμματα κατά της παιδικής παχυσαρκίας. Ζητά στοιχεία για συμβάσεις UNICEF, επικοινωνιακές δαπάνες και προβολή της Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Καταγγελία για εκβιαστικές πρακτικές fund σε βάρος συζύγου οφειλέτη

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει εκβιαστικές πρακτικές fund σε βάρος συζύγου οφειλέτη. Προειδοποιεί με μηνύσεις για παραβιάσεις GDPR και ψυχολογική βία.

Συνελήφθησαν δύο νεαροί στο Λασίθι με σχεδόν 600 γραμμάρια κάνναβης και υδροπονική καλλιέργεια

Σύλληψη δύο νεαρών 21 και 25 ετών στο Λασίθι με 597 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας και υδροπονική καλλιέργεια. Επιχείρηση του ΤΑΕ Λασιθίου στην Ιεράπετρα.

Άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση της Ιστορικής Γέφυρας του Κερίτη ζητά ο Δήμαρχος Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αποκατάσταση της Ιστορικής Γέφυρας του Κερίτη στον Αλικιανό Χανίων.