13.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Δέσμευση Υπουργού Εσωτερικών για χρηματοδότηση με 500.000 ευρώ στο Δήμο Σφακίων για έργα

Ημερομηνία:

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης με τον βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη είχαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Συζήτησαν για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπου ο Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του Δημάρχου. Συγκεκριμένα εξασφαλίστηκε μια δέσμευση 200.000 € έκτακτης χρηματοδότης για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο καθώς και η διαβεβαίωση του Υπουργού ότι θα χρηματοδοτηθεί με 300.000€ το έργο του συμπλέγματος γηπέδου- παιδικής χαράς στο Φραγκοκάστελλο.

Στο περιθώριο της συνάντησης χτίστηκε μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου μας και του παραπάνω Υπουργείου, απαραίτητη για την επίλυση και των υπολοίπων ζητημάτων του τόπου μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Βολουδάκη για την παρέμβαση του και τον κ. Θεοδωρικάκο για την θερμή υποδοχή και το θετικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ