11.8 C
Chania
Κυριακή, 1 Μαρτίου, 2026

Δήλωση Οικολόγων Πράσινων μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα

Ημερομηνία:

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, δήλωσε:

«Η χώρα αναβιώνει τον δικομματισμό ενώ βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Το ενδεχόμενο να κυβερνήσουν οι ίδιοι που έφεραν τα αδιέξοδα είναι πολύ πιθανό. Μακάρι να καταλάβουν ότι δεν έχουν άλλη δυνατότητα από το να αλλάξουν. Οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν.

Εμείς θα συνεχίσουμε στην κοινωνία, στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στην τοπική αυτοδιοίκηση να προτείνουμε, να δημιουργούμε, να ελέγχουμε!

Θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε τις πράσινες ιδέες. Άλλωστε εμείς είμαστε για τα σκληρά και τα δύσκολα. Με υπομονή και επιμονή θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όπου υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και περιβάλλον που καταστρέφεται».

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιράν: Ο Αλιρεζά Αράφι στη θέση του Χαμενεΐ – Ποιος είναι ο 67χρονος κληρικός

Ο 67χρονος Αλιρεζά Αράφι παίρνει τη θέση του Αγιατολάχ Αλί...

Η Βρετανία λέει ότι το Ιράν προχώρησε σε πυραυλική επίθεση στην Κύπρο – Διαψεύδει η Κύπρος

Σε νέα φάση εισέρχεται η ένταση στη Μέση Ανατολή, καθώς το Λονδίνο...

ΕΛΜΕ Χανίων: Κάλεσμα σε αντιπολεμική συγκέντρωση κατά της επίθεσης στο Ιράν

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταδικάζει την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν και καλεί σε αντιπολεμική συγκέντρωση την Κυριακή 1/3 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Αιτήματα για κλείσιμο της βάσης της Σούδας.