23.8 C
Chania
Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2026

Δημοσιογράφος BBC: Να εξηγήσει η κυβέρνηση γιατί η ΕΛ.ΑΣ πετάει πέτρες σε πολίτες

Ημερομηνία:

Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι δημοσιογράφος του BBC, Paul Mason έκανε μία ανάρτηση στο twitter και ρωτάει την ελληνική κυβέρνηση «η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;».Ο Βρετανός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι οικονομικός συντάκτης στην εκπομπή Newsnight του BBC «ανέβασε» μαζί με το tweet του και ένα video από το info-war από τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι, λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.

Στο video φαίνονται άτομα με πολιτικά να πετούν πέτρες και να βρίζουν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ ομάδα ανδρών της αστυνομίας που βρίσκεται στο ίδιο σημείο κάνει σαν να μην υπάρχουν.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπλόκο στις συναλλαγές με μετρητά – To νέο καθεστώς και οι αυστηρές κυρώσεις

Με αυστηρότερο πλαίσιο επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών να περιορίσει...

Ο Καθηγητής Μίνως Γαροφαλάκης του Πολυτεχνείου Κρήτης ηγείται νέου Εργαστηρίου Blockchain της Input-Output και του Αρχιμήδη/ΕΚ ΑΘΗΝΑ

Ο Καθηγητής Μίνως Γαροφαλάκης του Πολυτεχνείου Κρήτης ηγείται του νέου Εργαστηρίου Τεχνολογίας Blockchain, σύμπραξης Input-Output και Αρχιμήδη/ΕΚ ΑΘΗΝΑ για έρευνα σε blockchain και τεχνητή νοημοσύνη.

Δυναμική συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση FRESKON 2026 στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση FRESKON 2026 στη Θεσσαλονίκη, προβάλλοντας κρητικά αγροδιατροφικά προϊόντα σε 250 αγοραστές από 40 χώρες.

Χανιά: Διεθνείς αγώνες ξιφασκίας με συμμετοχές από 20 χώρες

Η Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων υπό την αιγίδα της...