11.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Διανομή ειδών σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ στο Δήμο Κισσάμου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019 – Περιφέρεια Κρήτης ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί κοινή διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γραβιέρα, ζυμαρικά, παξιμάδια, πελτές ντομάτας, ρύζι), κρεοπωλείου (αρνί, βόειο και χοιρινό) και ειδών Διατροφής Βρεφικής Ηλικίας (γάλα σκόνη, κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, από τη Τρίτη 14 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα του Δραπανιά).

Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να προσέλθει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την παραλαβή της συσκευασίας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τη νέα λίστα του Conde Nast Traveller,...

ΚΚΕ: “Αθλιότητα της κυβέρνησης να κλείνει τους δρόμους που οι αγρότες αφήνουν ανοιχτοί”

Κατηγορίες προς την κυβέρνηση και την αστυνομία, για το κλείσιμο των δρόμων...

Όταν η ανεξιθρησκεία κτυπούσε την πόρτα της Μεσογείου

Του Γιώργου Ουρανού Δεν γνωρίζουμε αν έχει υπάρξει ποτέ στον...