16.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Διυπουργικός συντονιστής για την διαχείριση απορριμμάτων ο Κ.Βιρβιδάκης (επιπλέον του ΕΣΠΑ)

Ημερομηνία:

Συντονιστής της πολιτικής για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων ορίστηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Βιρβιδάκης.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Βιρβιδάκης θα είναι αρμόδιος για το συντονισμό των Υπηρεσιών των υπουργείων Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για το θέμα, καθώς επίσης για την επαφή με τις αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τις Περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, προκειμένου να υπάρξει μια ολοκληρωμένη διαχείριση του ζητήματος.

Σκοπός της απόφασης του Πρωθυπουργού είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών, η συμμόρφωση της χώρας προς τις κοινοτικές υποχρεώσεις και η εκμετάλλευση στο έπακρο των σχετικών κονδυλίων των διαρθρωτικών ταμείων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ