18.2 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Δολοφονία ο θάνατος του 69χρονου Γερμανού στις Καλύβες

Ημερομηνία:

Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σωρός ενός 69χρονου, υπηκoου Γερμανίας, στις αρχές του μήνα μέσα στο σπίτι του στις Καλύβες Αποκορώνου.

Πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας που έγινε γνωστή στις αρχές από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος του θύματος οι οποίοι τον αναζήτησαν μετά από πολυήμερη απουσία του.

Ο δράστης ή οι δράστες είχαν φροντίσει να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή την οικία του ηλικιωμένου Γερμανού καθώς οι  αρχές αντίκρισαν άνω κάτω το  σπίτι  του 69χρονου.

Οι ενδείξεις που είχε εξαρχής ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή «ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ» με την Κατερίνα Πολύζου, περί στραγγαλισμού επιβεβαιώθηκαν μετά και την έκδοση των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων ενώ ο θάνατος του προσδιορίζεται χρονικά στις 28 με 29 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αλλοδαπός κάτοικος Καλυβών έμενε σε απομακρυσμένο σημείο του χωριού ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, με αναπηρία στο ένα του πόδι.

Οι έρευνα των αστυνομικών καταλήγει στο ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια με σκοπό της ληστεία ενώ η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος.

neatv.gr – Μ.Γ.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ