28.8 C
Chania
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Δράσεις ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Δράσεις ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας προσέφεραν σήμερα, Τρίτη 20/12/2016, για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων τα μέλη της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (Σ.Ι.Π.Α.Κ.).

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πρόσφατης έκθεσης, με θέμα: “Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής”, που διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Χανίων και τους συγκεκριμένους Συλλόγους στην οδό Μουσούρων, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκε μια διαφορετική εικόνα στην πόλη, ενώ προσφέρθηκε ένα ιδιαίτερο θέαμα για τους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου και της μηχανής.

Στο μεταξύ, γνωστοποιείται ότι αύριο, Τετάρτη 21/12/2016, στις 09.30, η Αμερικανική Ευκολία της Αεροπορικής Βάσης Σούδας θα προσφέρει τρόφιμα και χριστουγεννιάτικα παιδικά δώρα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ στις 10.00 η Τράπεζα Χανίων θα προσφέρει 1.400 κιλά κρέατος. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στο λιμάνι της Σούδας.

Σε δήλωση της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελευθερία Αλιφιεράκη, επισημαίνει ότι είναι ιδιαίτερο ελπιδοφόρο να υπάρχουν σήμερα ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και φορείς, που στηρίζουν όσους βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη. “Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης υλοποιούμε δράσεις ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν”, τονίζει στη δήλωσή της η κ. Αλιφιεράκη.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσπερίδα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου

Εσπερίδα Διάχυσης του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο. Ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις της σχολικής μονάδας.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά: Γλυκιά γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Η 1η Γιορτή Παγωτού πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2026 στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διοργανώνεται από το Σωματείο Ζαχαροπλαστών με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

«Μικροί σεισμολόγοι» στην Κρήτη: Πιλοτικό δίκτυο σχολικών σεισμογράφων σε οκτώ σχολεία του νησιού

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ παρουσίασαν το Πιλοτικό Δίκτυο Σχολικών Σεισμογράφων σε 8 σχολεία. Μαθητές γίνονται «μικροί σεισμολόγοι» με πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και ξεκινά το έργο της ολοκληρωμένης καταπολέμησης των κουνουπιών

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο καταπολέμησης κουνουπιών 2026-2028, προϋπολογισμού 1,9 εκατ. ευρώ, με drones και σύγχρονη τεχνολογία.