27.9 C
Chania
Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2026

“Δωρεάν” η μεταφορά 1.000 μαθητών που εγκλωβίστηκαν στην Κρήτη λόγω της απεργίας της ΠΝΟ από την Aegean Airlines – Απαλλαγή φόρων προσφέρει ως αντάλλαγμα το Υπουργείο

Ημερομηνία:

Η AEGEAN κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τα αρμόδια Υπουργεία αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά περίπου 1.000 μαθητών που παραμένουν στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ηAEGEAN θα διαθέσει σήμερα μετά τις 12 μ.μ. πέντε (5) δωρεάν πτήσεις με αεροσκάφη Α321, χωρητικότητας  200 θέσεων, για να φροντίσει την επιστροφή των μαθητών από Χανιά και Ηράκλειο.

Υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της AEGEAN το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα απαλλάξει την εταιρία από τους φόρους αεροδρομίου από την Κρήτη, ενώ με τη σειρά του το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με το Λιμενικό Σώμα έχουν αναλάβει το συντονισμό και την επικοινωνία με τους συνοδούς καθηγητές καθώς και την ενημέρωση μας όσον αφορά στους επιβάτες.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διευθύντρια Παιδιατρικής Νοσοκομείου Χανίων: «Ουδέποτε παιδίατρος εφημέρευσε 4-5 συνεχόμενες ημέρες»

Η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής ΓΝΧ διαψεύδει δημοσιεύματα για εξοντωτικές εφημερίες. «Ουδέποτε παιδίατρος εφημέρευσε 4-5 συνεχόμενες ημέρες», δηλώνει η Παναγιώτα Χίνου.

ΑΔΕΔΥ Χανίων: Κάλεσμα σε απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στη Συνταγματική Αναθεώρηση

Σε πανδημοσιοϋπαλληλική πανελλαδική κινητοποίηση καλεί τους εργαζόμενους το Νομαρχιακό...

Σφακιά: Ολονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό 65χρονου ψαροντουφεκά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή...

Διπλή σεισμική δόνηση τα ξημερώματα σε Χανιά και Λασίθι

Δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις αναστάτωσαν την Κρήτη τις πρώτες...