21.8 C
Chania
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2026

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η αξιολόγηση των εγκαυμάτων της ήταν πολύ σκληρή»

Ημερομηνία:

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι για έναν νέο κύκλο θεραπειών.

Ενάμισι χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, η 36χρονη συνεχίζει να δίνει την μάχη για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της και όπως φαίνεται τα νέα δεν είναι καλά.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία βρίσκεται μαζί της στο Παρίσι, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με την Ιωάννα από την στιγμή που εισέρχεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο “Percy Army Training Hospital” και κατευθύνεται στους γιατρούς που θα έκαναν την αξιολόγηση των τραυμάτων της.

Το βίντεο διακόπτεται και ακολουθεί μία ανακοίνωση της Αννίτας Ναθαναήλ στην οποία αναφέρει:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…».

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα επισκεφθεί και ένα ειδικό Κέντρο Υδροθεραπείας στο Παρίσι, για το οποίο είχε μιλήσει η γιατρός της στο Live News. “Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται” είχε αναφέρει.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολάκης για Novartis: «Φτάνει πια με το κουκούλωμα – Συλλάβετε τους επίορκους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»

Ο Παύλος Πολάκης καταγγέλλει συγκάλυψη στη υπόθεση Novartis με εξώδικο προς το ΝΣΚ και το Υπουργείο Υγείας. Ζητά σύλληψη επιόρκων και άρση της κωλυσιεργίας πέντε ετών.

Σε κατάσταση κινητοποίησης Red Code ο Δήμος Αποκορώνου για την κακοκαιρία έως την Κυριακή

Ο Δήμος Αποκορώνου σε κατάσταση κινητοποίησης Red Code για κακοκαιρία στην Κρήτη από 30/9 έως 4/10/2026. Υψηλός κίνδυνος πλημμυρών με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους.

Το ΝΑΤΟ απαντά στην απειλή πυρηνικών όπλων του Πούτιν κατά κρατών-μελών

Η Ρωσία απέστειλε επιστολή στο ΝΑΤΟ απειλώντας να χρησιμοποιήσει...

Δίκη για τα Τέμπη: Συγκλόνισε ο πατέρας του Γεράσιμου – “Ο γιος μου θέλει πολύ να ζήσει”

Σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης συνεχίστηκε η 35η συνεδρίαση της...