14.3 C
Chania
Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, 2026

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας του ΚΔΒΜ του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με τους εκπαιδευόμενους των Τμημάτων Φωτογραφίας του και τον φωτογράφο και εκπαιδευτή Ιωσήφ Βατσάκη διοργανώνουν ομαδική έκθεση φωτογραφίας με έργα των εκπαιδευομένων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Μαΐου 2014 στο Μουσείο Αλιείας Κολυμβαρίου.

Από τον Μάρτιο στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά ολοκληρώθηκαν δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια φωτογραφίας με εκπαιδευόμενους από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν σε επαφή συστηματικά για πρώτη φορά με την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τα μαθήματα αυτά και αυτό έγινε η αφορμή να  αποκτηθούν γνώσεις αλλά και ενεργοποιηθούν υπαρκτές δεξιότητες. Με παρότρυνση του εκπαιδευτή κ. Ιωσήφ Βατσάκη, οι εκπαιδευόμενοι επιμελήθηκαν την έκθεση με τα έργα τους που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες στο Μουσείο Αλιείας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 στις 8:00 μ.μ..

Η έκθεση θα είναι ανοικτή το τριήμερο 2-3-4 Μαΐου από τις 7:00  μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ με Ελεύθερη Είσοδο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μενδώνη: Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Καισαριανής

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση κυριότητας της φωτογραφικής συλλογής, από την...

Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης: Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο αγώνας για δικαιοσύνη συνεχίζεται

Ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης καλεί σε κινητοποιήσεις για τα Τέμπη, καταγγέλλει διαγραφές φοιτητών και πειθαρχικές διώξεις στο ίδρυμα.

Στη συγκέντρωση για το έγκλημα των Τεμπών ο Χάρης Μαμουλάκης

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης συμμετείχε στη συγκέντρωση για τα τρία χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών. «Συμμετέχω ως πολίτης», δήλωσε.

Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε η βάση της Σούδας

Της Κύρας Αδάμ Η εσπευσμένη, αν και εντυπωσιακή, πρόσκληση του...