14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Εθιμοτυπική επίσκεψη Αρχηγού Στόλου Λιβύης στον Δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βάμβουκα

Ημερομηνία:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βάμβουκα, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 2/6/2015, ο Αρχηγός Στόλου της Λιβύης, Farag El Mahdawi, στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Κρήτη.

Ο κ. Mahdawi είχε συζήτηση με τον Δήμαρχο Χανίων αναφορικά με τις αναταραχές στη γείτονα χώρα, ενώ διαβίβασε και επιστολή του Δημάρχου του Τομπρούκ, Alnaji Mazeg Bobaker, προς τον κ. Βάμβουκα, με την οποία προτείνεται η διεύρυνση των σχέσεων μεταξύ Κρήτης και Λιβύης.

Ο Δήμαρχος Χανίων από την πλευρά του εξέφρασε την επιθυμία, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επισκεφθεί τον συγκεκριμένο Δήμο της γειτονικής χώρας, προκειμένου να προωθηθούν οι διμερείς σχέσεις στους τομείς της ναυτιλίας, του θαλασσίου εμπορίου και των μεταφορών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα τουρισμού, Γιάννης Μαράκης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...