11.5 C
Chania
Τρίτη, 3 Μαρτίου, 2026

Εκδήλωση ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου

Ημερομηνία:

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 εκδήλωση από το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Π.Β.Κ  «Αστέρια»

Τα μέλη του ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν αφιλοκερδώς η ορχήστρα του Γ. Χαιρέτη , Κ. Σκουλούδη, Λ. Στριλιγκά και Α. Φιλαδειτάκη και ο χορευτικός Σύλλογος «Καγιαλές» του Σ. Χρυσοχεράκη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των ελεγκτών της ΕΑΔ για τη σύμβαση 717 – ΣΥΡΙΖΑ: Το ΝΣΚ υπερασπίζεται τους κατηγορούμενους αντί του Δημοσίου

Συνεχίζεται η δίκη των ελεγκτών της ΕΑΔ για τη σύμβαση 717. ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι το ΝΣΚ υπερασπίζεται τους κατηγορούμενους αντί του Δημοσίου συμφέροντος.

Θρίλερ κατασκοπείας στη Σούδα – Οι φωτογραφίες στο κινητό του Γεωργιανού

Κλιμάκιο της ΕΥΠ που βρίσκεται στο νησί φέρεται να...

Με νέο μήνυμα τo Ιράν απειλεί τις αμερικανικές βάσεις σε όλη την Ευρώπη

Σαφές μήνυμα προς την Ουάσινγκτον και τους Ευρωπαίους συμμάχους...