20.4 C
Chania
Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026

Εκδήλωση μνήμης για την 85η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης στον Κίσσαμο

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Κισσάμου διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής για την 85η Επέτειο από την Μάχη της Κρήτης, την Τρίτη 19 Μαΐου 2026, στις 19:00, στο Μνημείο Πεσόντων στον Κόμβο Καλλεργιανών.

Η τελετή περιλαμβάνει Επιμνημόσυνη Δέηση, Προσκλητήριο Πεσόντων, κατάθεση στεφάνων και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων. Ακολούθως θα ψαλεί ο Εθνικός Ύμνος.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, ενώ ομιλία με θέμα «”Ποτέ ξανά” η μόνη κληρονομιά του πολέμου» θα εκφωνήσει ο ιστορικός Σπύρος Νταουντάκης από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ριζίτικο τραγούδι από τον Σύλλογο Ριζιτών «Η Κίσσαμος». Η κατάθεση στεφάνων γίνεται με ευθύνη των Φορέων. Για πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τη Γραμματεία του Δήμου Κισσάμου στο τηλέφωνο 2822 3 40200.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προειδοποίηση Σι σε Τραμπ: Ξεχάστε την Ταϊβάν – Μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση

Σαφή προειδοποίηση προς τον Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με το θέμα της...

Ακυρώνονται τα βιολογικά προγράμματα σε κτηνοτροφία και μελισσοκομία

«Φρένο» στα προγράμματα βιολογικής μελισσοκομίας και βιολογικής κτηνοτροφίας βάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ακυρώνοντας...